00 Bank Norwegian lån ⋆ 2019

Bank Norwegian lån

Låna upp till 400.000 kransok_har Bank Norwegian lån
Åldersgräns: 18 år
Snabbt svar
Lång avbetalningstid

Med Bank Norwegian Privatlån kan du låna lite större belopp, men ändå söka ditt lån på nätet. Bank Norwegian är en internetbank för den privata marknaden, och du kan alltså både låna och spara här. Du kan få ett Bank Norwegian privatlån på mellan 5000 kr och 400 000 kr, och du lånar till precis vad du vill.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Bank Norwegian

norwegian300x250-300x250 Bank Norwegian lån

Du kan enkelt söka ett Bank Norwegian lån direkt online. Du skriver i hur mycket du vill låna, och en del personlig information, som personnummer, e-postadress och mobilnummer. Du kan också ha en medsökande för att öka chansen att få ett lån. Du signerar lånet med bankID eller en e-legitimation, som på ett smidigt sätt spar både tid och jobb. Du kan låna mellan 5000 och 400 000 kr, med en återbetalningstid på upp till 15 år. Trots att Bank Norwegian inte erbjuder smslån, får du här ett snabbt lån med svar direkt.

Krav för att få låna

För att bevilja dig ett Bank Norwegian privatlån ställer man vissa krav. Som låntagare måste du vara minst 18 år. Du måste ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna, och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Dessutom görs en kreditbedömning innan du kan beviljas ett lån.

Månadskostnad

Den månatliga kostnaden för ditt Bank Norwegian privatlån beror förstås på hur mycket du vill låna, och på hur lång tid du tar lånet. Räntan sätts individuellt, med hänsyn till din ekonomiska situation. Därför får du ett exakt kostnadsförslag först efter en kreditbedömning. Alla Bank Norwegian lån har en etableringsavgift på 399 kr, och det tillkommer en månadsavgift på 19 kr.

Pengar på kontot

När du söker ett Bank Norwegian lån görs en kreditprövning innan du får ett definitivt låneförslag. När du får ditt erbjudande ska du godkänna, och underteckna detta innan lånet betalas ut. Du kan signera med e-legitimation eller bankID, för en snabb och smidig process. Detta kan du göra på internet eller via din mobil. När Norwegian Bank Privatlån har fått din signering kan lånet betalas ut.

Bank Norwegian UC

Bank Norwegian privatlån gör en kreditprövning genom att ta upplysningar från upplysningscentralen, och det ger alltså en registrering hos UC.

Betalningsanmärkning

Du får inte ha någon betalningsanmärkning om du ska kunna få ett Bank Norwegian privatlån. Dessa lån är på stora belopp, och risken med en betalningsanmärkning är för stor.

Återbetalning av lån

Lånet ska betalas tillbaka på den tid du beviljats, och enligt den betalningsplan som finns i låneavtalet. Den 28e i varje månad ska inbetalningen vara gjord. Du har alltid rätt att betala in delar av, eller hela lånet i förtid, utan extra kostnad.

Förseningsavgift

Om du missar en betalning, kommer du att få betala både påminnelseavgift, förseningsavgift och dröjsmålsränta. Avgifterna följer den tariff som Bank Norwegian för tillfället tillämpar.

Fördelar

  • Lån på upp till 400 000 kr utan säkerhet
  • Snabbt svar
  • Enkel hantering via internet eller mobil
  • Lång återbetalningstid

Nackdelar

  • Individuell ränta gör det svårt att i förväg se kostnaden för ett Bank Norwegian privatlån

Mer information och ansökan ->

© 2016 lanzon.se Med ensamrätt. Denna webbplats använder cookies.
Fortsatt användning innebär att ni ger samtycke till att cookies används.

Lanzon är ett varumärke inom
Key Eco Finance Group
Kronborgsgränd 12
164 46 Kista