00 Därför väljer du mikrolån ⋆ 2019
Det kan hända många olika saker, som gör att du snabbt måste fixa lite extra pengar. Oförutsedda utgifter av allehanda slag ställer ofta till det, eftersom det är få som har möjlighet att bygga upp den buffert som behövs för att lösa dessa situationer. Det händer alltså då och då att det fattas pengar, och vid de flesta sådana tillfällen handlar det inte om några jättestora summor, utan handlar kanske om några tusenlappar. Däremot måste du ha pengar snabbt. Då är ett mikrolån den perfekta lösningen.Ett mikrolån är just ett lån på en mindre summa, precis som du behöver, och det ger också pengar supersnabbt. Det finns många olika former av dessa lån, och lånen har också många olika namn. Minilån, snabblån och sms lån är några, men vi hör också internetlån och telefonlån.

När du är i akut behov av pengar kan du söka ett sms lån 5000 och få pengarna redan samma dag. Där har du kanske den viktigaste anledningen till att välja just ett mikrolån för att lösa dina bekymmer. En annan anledning är att du kan låna den summa du behöver, och måste inte sätta dig i större skuld än nödvändigt.

Det finns ingenstans annars som du kan låna så små summor, och dessa små lån ligger mellan 500 kr och ända upp till 10000 kr. Det finns faktiskt också långivare som erbjuder större mikrolån än så. Och om du inte redan är övertygad om att detta är lånen du kan använda för att få fakturor betalda, eller lösa en tillfällig kris, kan också nämnas att det knappast går att hitta lån som är enklare att söka.

Låna pengar utan UC

Om du, som så många andra, är rädd för fler UC, är de här lånen också ett bra alternativ. Du kan hitta relativt många som erbjuder snabblån online utan kreditprövning hos UC. En kreditupplysning måste givetvis göras. Kreditgivarna vill följa lagen, och gör alltid en bedömning när du söker ett lån. Men, för den skull måste man inte samarbeta med UC. Och om inte Upplysningscentralen är inkopplad, blir det heller ingen registrering där. Ingen kommer att kunna se att du sökt ett lån, och det påverkar därför inte din framtida kreditvärdighet.

Om ansökan ses hos UC, så finns den där vare sig du beviljas ett lån eller får avslag. Och det spelar heller ingen roll om du söker ett smslån 500 eller om du söker ett stort bolån. Alla kreditupplysningar som tas via UC, kommer att registreras och kan ses av alla som vill. Därför är det många som verkligen uppskattar att det går att hitta så många lån utan UC, bland de små, snabba lånen på nätet.

Visste du att du kan låna pengar gratis?

Nej, kanske inte. Det är många som inte upptäckt den möjligheten. Och, flera av de som sett den har nog sina tvivel. Kan det finnas gratis lån, eller finns det någon baktanke med det hela? Vågar jag ta ett lån utan ränta?

Visst vågar du ta ett gratis sms lån! Det kan nog finnas en baktanke men den drabbar inte dig alls. Baktanken, om man nu ska kalla det så, är att du ska återkomma och låna pengar hos denna långivare, lån som du då betalar ränta på i sedvanlig ordning. Lån utan ränta brukar oftast vara ett sätt att locka till sig kunder, och det vanligaste är att man erbjuder det första lånet gratis. Om du inte redan är kund hos kreditföretaget, kan du alltså få ett lån som du inte behöver betala någon ränta alls på. Det finns ingen hake i det hela, utan är en chans som du kan ta utan att vara orolig. Om du är i behov av ett sms lån 1000 till exempel, så är det väl bara positivt om du kan få det utan att det kostar någonting.

Större lån utan ränta om du betalar snabbt

Det är inte bara nya smslån eller som lockbete för nya kunder som man kan få ett lån utan ränta. Det finns också några kreditgivare, som exempelvis Vippi och Trustbuddy, som ger dig alla lån upp till 5000 kr, utan ränta bara du betalar tillbaka snabbt. Hos de nämnda långivarna ska lånet betalas tillbaka inom 15 dagar om du vill låna pengar gratis. Detta är ju ett alldeles ypperligt sätt att fixa ett tillfälligt lån, om du råkar ut för oförutsedda utgifter och det är någon vecka kvar till lön. Då kan du låna de slantar du behöver, och betala tillbaka när du får lön. Lånet kostar dig ingenting extra, utan kan nästan ses som en form av förskottslön. Om du vet att du kan betala tillbaka inom två veckor, kan du alltså alltid låna utan ränta hos dessa kreditgivare. Hos Trustbuddy kan du till och med låna pengar snabbt trots betalningsanmärkning.

© 2016 lanzon.se Med ensamrätt. Denna webbplats använder cookies.
Fortsatt användning innebär att ni ger samtycke till att cookies används.

Lanzon är ett varumärke inom
Key Eco Finance Group
Kronborgsgränd 12
164 46 Kista