Måste du fixa fram pengar snabbt? Du har kanske fått oförutsedda utgifter, eller så kanske du har hittat en bortglömd faktura som måste betalas omgående om du ska kunna undvika att låta det gå till inkasso. Då måste det helt enkelt till ett snabbt lån.Med nya smslån kan du låna pengar sms både snabbt och enkelt. Att vi nämner just nya smslån beror på att du bland de nyare lånen hittar högre lånebelopp, och ibland också förmånligare villkor. Att dessa små lån tenderar att bli större och större har vi sett en tid, och idag är det inte längre ovanligt att hitta ett sms lån 10000, något som knappast ens var tänkbart för några år sedan.

Att smslån snabbt ger ett pengatillskott känner nog de flesta till, och det är förstås en av de starkast bidragande orsakerna till dessa låns stora popularitet. Snabbheten, och också det faktum att man kan låna små summor, som inte finns hos några andra långivare. När du behöver snabba pengar för att fixa akuta räkningar, är ett vanligt banklån inte ett alternativ, eftersom bankernas privatlån börjar först på 15 000 kr. Ett smslån, eller annat mikrolån kan du få på nästan exakt den summa du vill, eftersom de ligger på mellan 500 kr och idag upp emot 10 000 kr. Du lånar alltså inte mer än du behöver, och betalar inte mer än nödvändigt för ditt lån.

Sök lån när du vill

En annan fördel med dessa lån är att du kan söka ett lån då du behöver pengarna, och när det passar dig. Upptäcker du en kväll att det fattas pengar och du behöver ta ett smslån 4000, är det bara att skicka in din ansökan just där och då. Får du inte pengarna redan samma kväll, har du dem med säkerhet nästa morgon, och kan fixa den lilla krisen med en gång. I och med att du kan skicka sms låna direkt du upptäcker ett problem, kan du snabbt ordna saken, och du undviker att problemet förvärras, samtidigt som du själv slipper oroa dig.

Nu är det inte bara vid tråkiga ekonomiska kriser, som trista fakturor och plötsliga oförutsedda kostnader som du kan ha nytta av ett snabbt litet lån. Ibland kan du också låta ett sms lån 500 tillåta dig att göra något kul, eller sätta lite guldkant på en grå och trist vardag. Kanske en god middag på restaurang, eller en kväll på teatern, för pengar som du nästan kan se som en förskottslön. Några hundralappar som du tar ut i förväg, och återlämnar när lönen kommer in.

Tycker du att det är svårt att få lån?

Hör du till dem som brukar ha svårt att få lån? Du har kanske något som gör att din kreditvärdighet inte anses tillräckligt hög, och då brukar det vara svårt att få låna pengar. Det kan vara en betalningsanmärkning eller en obetald skuld. Men, det kan också vara en lön som inte anses nog hög, eller ännu värre, en lön som inte kommer av en fast anställning. En fast inkomst måste man absolut ha för att kunna få ett lån, är det många kreditgivare som tycker.

Tyvärr är det många som inte har en fast anställning idag, även om man har ett jobb, och en lika hög lön som andra. Men går under anställningsformen vikariat eller visstidsanställning, och det räcker inte till för att få ett lån.

En annan faktor som ställer till det vid en låneansökan är många förfrågningar hos UC. Har du många sådana registrerade på dig, kan det vara negativt för din kreditvärdighet, och göra det svårare att få lån. Inte konstigt kanske att det är så vanligt att man är rädd för fler UC. Men, nästan alla dessa problem går att lösa om du bara behöver låna en mindre summa.

Visst kan det ibland vara svårt att leta fram de långivare som inte bryr sig om en betalningsanmärkning, eller som accepterar en lägre lön, men de finns, och de är inte så få som du kanske tror. Och om du också är rädd för fler UC, finns det stora möjligheter att låna pengar utan UC, om du söker ett smslån eller annat mikrolån.

Har du en betalningsanmärkning är Folkia, Onea, Viaconto eller Cashbuddy kanske långivarna för dig. Här behöver inte en anmärkning inte betyda ett avslag. Uppfyller du bara de andra krav som ställs, kan du mycket väl få ett lån trots betalningsanmärkning. Hos dessa kan du också söka lån utan att det syns hos UC. Ingen av ovanstående kreditgivare använder UC för sina kreditupplysningar.

Saknar du en fast inkomst, eller om du har en inkomst som oftast ses som för låg, kan du försöka hos Onea eller Easycredit, där inkomstgränsen står på 0 kr. Vippi och Cashbuddy kräver visserligen att du ska ha inkomst, men hur stor denna ska vara, eller varifrån den kommer finns det inga krav på.

© 2016 lanzon.se Med ensamrätt. Denna webbplats använder cookies.
Fortsatt användning innebär att ni ger samtycke till att cookies används.

Lanzon är ett varumärke inom
Key Eco Finance Group
Kronborgsgränd 12
164 46 Kista