00 ⋆ Låna pengar utan UC kreditupplysning 2019 ⋆ Vi jämför lån utan UC koll

De bästa lånen utan kreditprövning hos UC Januari 2017

Låna pengar direkt utan att dra på dig fler UC upplysningar

Onea

Betalningsanmärkning :
Ansökningsavgift : 0 kr
Utbetalning : Direkt alla dagar
Återbetalningstid : 1-24 mån

Mer Info
Frogtail lån upp till 50.000 kr

Frogtail

Betalningsanmärkning :
Ansökningsavgift : 0 kr
Utbetalning : Direkt alla dagar
Återbetalningstid : 1-36 mån

Mer Info

Folkia

Betalningsanmärkning :
Ansökningsavgift : 0 kr
Utbetalning : Idag
Återbetalningstid : 1-12 mån

Mer Info

Det talas mycket om kreditupplysning och om att låna pengar utan uc. Men, varför hör man så många säga att jag är rädd för fler uc, och varför är efterfrågan på lån utan uc så stor?

För inte så länge sedan tillkom en ny lag i Sverige, som tvingar alla kreditgivare att göra en kreditbedömning vid varje ansökan av lån eller krediter. Detta fick många att tro att alla lån då skulle synas hos UC, och att man skulle få svårt att få lån. Om du vill låna 30000 kr, och långivaren tar sin kreditinformation från Upplysningscentralen, kommer det att registreras en förfrågan där. Ansöker du senare om att få låna 25 000 kr och även den långivaren samarbetar med UC får du åter en registrering. Nu kanske du inte tar så stora lån så ofta, men om du använder mindre lån, som exempelvis smslån, på några hundra eller tusenlappar då och då blir det snabbt många registreringar. Och eftersom de små och snabba lånen är perfekta att använda för att betala räkningar innan lönen kommer, eller för att lösa oförutsedda utgifter, riskerar man att få en hel hög förfrågningar om man inte ser till att låna pengar utan uc.

Att ingen annan kan se att man lånat pengar känns också som en trygghet för många, inte minst i dagens samhälle, är det ofta känns som om alla vet allt. Det är svårt att känna att man har en privat sfär, när allt man gör registreras. Om du behöver låna 50000 kr för att lösa ekonomiska problem är det din ensak, och inget som du vill att andra ska kunna se. Privatekonomin är ofta en känslig fråga, och kanske allra känsligast för den som har problem och inte alltid kan klara sina utgifter utan hjälp av ett lån.

Hur får man lån utan uc?

smslan-med-betalningsanmarkning-375x375 Låna pengar utan UC upplysningNär många söker med ljus och lykta efter lån utan kreditupplysning gör man sig större problem än nödvändigt. Att låna pengar utan kreditupplysning går inte, om man inte ska vända sig till en långivare som inte följer lagen. Men, man kan istället söka lån utan kreditprövning hos UC. Om långivaren samarbetar med ett annat kreditupplysningsföretag, eller gör den obligatoriska själva, kommer det inte att synas hos UC. Ingen utomstående kan då se att du har ansökt om ett lån.

Men, hur kan du då veta var du kan hitta ett lån utan uc? Hur hittar du långivarna som låter dig låna pengar utan uc kontroll? Svaret är: läs villkoren! Lättast att låna pengar snabbt utan uc är det om du vänder dig till någon av de långivare som erbjuder mikrolån och smslån. För det första är det här du hittar de riktigt snabba lånen, men det är också bland dessa långivare du finner de flesta av de som valt att anlita andra företag än UC för sina kreditprövningar. I lånevillkoren brukar anges hur en kreditbedömning går till och vilken samarbetspartner man har. Ibland är det inte så lätt att hitta denna information, men de flesta av de långivare som ger lån utan uc svar direkt, är måna om att tala om det. Lån utan uc används i konkurrensen om kunderna, och då talar man naturligtvis också om att det är just sådana lån man har.

Låna utan uc med betalningsanmärkning

online_lan1 Låna pengar utan UC upplysningEftersom en kreditbedömning görs vid varje ansökan, oavsett om du beviljas ett lån eller inte, kan det vara extra viktigt att försöka få lån utan uc, om du vet att du kan ha svårt att få lån. Att låna pengar med betalningsanmärkning utan uc är alltså inte bara ett sätt att lättare få lån trots anmärkning. Det är också ett sätt att undvika onödiga registreringar om lånet inte beviljas.

Om du inte behöver låna mer än 15000, eller kanske 20 000 kr, kan du hitta en hel del långivare som är beredda att erbjuda lån trots betalningsanmärkning. Många av de modernare långivarna, av de som erbjuder snabblån på nätet, ser hellre till den aktuella betalningsförmågan, än till gamla anmärkningar som kanske inte alls säger något om din ekonomi. En betalningsanmärkning finns ju kvar i registren i flera år, och ekonomin kan ha stabiliserats sedan anmärkningen registrerades. Betalningsanmärkningar kan ju också bero på slarv, eller rena tillfälligheter, och behöver nödvändigtvis inte spegla den ekonomiska situationen.

Däremot ställer de flesta långivare krav på att du inte får ha aktuella skulder hos kronofogden om du vill låna med anmärkning. Pågående skulder belastar din ekonomi, och då är kanske inte ett lån så lämpligt. Framför allt innebär lånet då en större risk för långivaren. Men, har du bara en anmärkning är loppet inte kört, som många felaktigt tror. Självklart måste du kunna klara de krav som ställs för att få ett lån, men enbart en betalningsanmärkning ses ändå inte som ett hinder för att få låna. Vissa långivare kan ha lite högre inkomstkrav, eller högre åldersgräns, för den som vill ha lån trots betalningsanmärkning, men i de flesta fall är kraven de samma oavsett om du lånar med eller utan betalningsanmärkning.

Information om lån utan UC

  • Långivare måste göra en kreditprövning enligt lag men de kan fritt välja kreditupplysningsföretag och det är långt ifrån alla som använder UC. Används något annat kreditupplysningsföretag registreras inget hos UC.
  • Många UC förfrågningar innebär problem om man behöver låna till exempelvis bostad eller bil, vid hyra, kredit eller när man tecknar olika abonnemang.
  • Flera lån har individuell ränta. Det innebär att man först efter ansökan får den exakta räntan. Ett bra tips är att ansöka hos flera långivare och sen jämföra lånen när du fått svar och vet den exakta kostanden.
  • När du ansöker om ett lån utan UC påverkar det alltså inte din kreditvärdighet eller kreditscore.

Var kan man låna utan UC?

lan-utan-uc-upplysning Låna pengar utan UC upplysningFrågan om var man kan hitta smslån utan UC är ständigt aktuell. De flesta vet idag, att varje gång det tas en kreditupplysning via Upplysningscentralen, görs det en registrering där, och alla som vill kan sen se att man sökt en kredit eller ett lån. Framför allt är det andra kreditgivare som använder sig av uppgifterna, och många förfrågningar ser de som ett tecken på en låg kreditvärdighet. Det gör att du alltså kan få svårare att få lån, om du har många förfrågningar hos UC. Det är en av de anledningar som gör att många vill ha ett lån som inte syns hos UC.

Om du är rädd för fler UC gäller det alltså att hitta en långivare som erbjuder snabblån utan UC.
Det är inte så svårt som man skulle kunna tro. Det kan vara den stora efterfrågan, som har gjort att allt fler långivare väljer att erbjuda lån utan kreditprövning hos UC. Istället samarbetar man med andra kreditupplysningsföretag, eller gör en egen bedömning.

Kan man få smslån utan kreditprövning?

smslan10 Låna pengar utan UC upplysningNej, du kan inte hitta ett sms lån utan kreditprövning om du ska hålla dig till de laglydiga långivarna. Alla kreditgivare är tvingade att göra en kreditbedömning vid en ansöka. Detta enligt en ny lag som trädde i kraft för några år sedan. Men, däremot, kan du få ett smslån utan kreditprövning hos UC. Du kan alltså låna pengar snabbt utan kreditupplysning som syns hos UC.

När bedömningen görs i samarbete med någon annan, är det bara du och långivaren som i efterhand, kan se att du har sökt ett lån. Så, du kan tryggt ansöka om ett lån för att lösa akuta räkningar, eller utnyttja ett erbjudande, utan att vara rädd för att det ska synas hos UC. Det finns ett ganska stort antal långivare som erbjuder sms lån utan UC, så de är inte svåra att hitta. Thorn, Ferratum, Snabbfinans och Easycredit är bara några exempel.

Låna med anmärkning

lan-trots-betalningsanmarkning Låna pengar utan UC upplysningEn annan anledning till att man vill låna pengar utan kreditprövning kan vara att man saknar fast inkomst, eller har en betalningsanmärkning som man vet kommer att ställa till problem vid en låneansökan. Man vill helt enkelt försöka låna pengar med anmärkning utan UC. Egentligen är det att anstränga sig i onödan. Om en betalningsanmärkning är den enda orsaken till att du vill ha ett sms lån utan kreditupplysning kan du tänka om. Då är det inte smslån utan kreditprövning du ska leta efter. Lägg istället din energi på att ta reda på vilka långivare som ger lån trots betalningsanmärkning. Det är ett mycket enklare förfarande, och då kan du också vara säker på att din anmärkning inte kommer att sätta käppar i hjulet, även om långivaren känner till den.

Det som tidigare var nästan omöjligt, är idag näst intill lätt. Att få ett lån trots en betalningsanmärkning var för några år sedan nästan otänkbart. Lån, hyreskontrakt och telefonabonnemang. Allt detta är sådant som kan bli mycket besvärligt om du har fått en anmärkning. Som om inte själva anmärkningen och skulden skulle vara bekymmer nog.

Men, idag finns det flera långivare som ser saken ur ett annat perspektiv. Istället för att leta reda på dina gamla försyndelser, väljer man att titta på din faktiska betalningsförmåga när man behandlar din låneansökan. Och då behöver inte en anmärkning utgöra ett hinder, om du kan uppfylla de andra krav man ställer. Det går alltså att få ett lån med betalningsanmärkning utan att söka ett smslån utan kreditupplysning.

Leta bästa lånet

nya-lan-2015 Låna pengar utan UC upplysningÄven om det är naturligt att vilja ha ett smslån utan UC, bör du inte lägga hela fokus på just detta.
Det finns såpass många lån utan UC idag, att du också kan kosta på dig att jämföra, och välja lånet med de bästa villkoren och det bästa priset. Det är inte så att du måste ta det första lån du hittar, bara för att det inte ger registrering hos UC. Eftersom de är så många, finns utrymme för prismedvetenhet, och du kan spara mycket på att välja ett billigt lån. Pengar som du kan ha mycket roligare för, än att betala mer än du måste på ett lån.

Lånar du för att få fakturor betalda eller för att klara av oförutsedda utgifter, är det förstås ännu viktigare att du hittar ett lån som inte kostar dig för mycket. Har du möjlighet kan du utnyttja något av de gratis lånen som finns. Hos exempelvis Folkia, Snabbfinans och Ferratum kan du låna pengar gratis, och inte betala någon ränta alls. Ingen av dessa långivare använder sig av UC, så det kommer heller inte att syns där om du söker ett lån. En perfekt lösning för dig som inte vill ha fler UC, men som ändå behöver ett tillfälligt lån.

Många olika lån att välja bland

De allra flesta av oss kommer någon gång i en situation där vi behöver mer pengar än vi för tillfället har. Det dyker upp oförutsedda utgifter, fakturor måste lösas eller så råkar vi på ett enastående erbjudande som det är svårt att tacka nej till. Då behöver vi låna pengar, och tack vare dagens alla[…..]

Mer Info

Tips för lån med betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning kan verkligen ställa till det. Även om du fått anmärkningen för en liten obetald skuld, kan problemen bli stora. Du får problem om du ska hyra bostad, teckna telefonabonnemang, och inte minst om du behöver låna pengar. Att en betalningsanmärkning finns kvar i registren i hela tre år, gör förstås inte saken bättre.[…..]

Mer Info

Tips för lån utan UC upplysning

Ett vanligt önskemål när man väljer var man ska ta ett lån, är att få ett lån utan UC upplysning. Många vill nog egentligen helst ha ett lån helt utan kreditprövning, men det är inte längre möjligt. När smslån och andra mikrolån var ganska nya på lånemarknaden, fanns det många långivare som erbjöd lån utan[…..]

Mer Info

FAQ – vanliga frågor om konsumtionslån

Hur avgör banken om de vill låna ut pengar till mig? Beslutet om beviljande eller avslag på ett lån, tas alltid baserat på en kreditbedömning. En sådan bedömning kan göras av speciella företag, eller av banken själv. För att värderingen ska kunna utföras på ett bra sätt, är det viktigt att du svarar ärligt på[…..]

Mer Info

Innan du lånar

Ett konsumtionslån kan hjälpa dig att få kontroll på din ekonomi. Det kan också ge dig en högre levnadsstandard , kanske i form av en ny bil eller en diskmaskin. Men, även om det finns många fördelar med ett konsumtionslån, finns det en hel del att tänka på innan du söker ett lån. Räntan på[…..]

Mer Info

Minska skulderna

Det är lätt att dra på sig många små lån och kreditkortsskulder, som tillsammans snabbt blir en större skuldbörda än man tänkt sig. Har du för många skulder, som du har svårt att hantera får du här några tips om hur du kan få ned dina skulder. Översikt Skaffa dig en översikt över din ekonomi.[…..]

Mer Info

Räntor och avgifter på konsumtionslån

Det kostar att låna pengar, och räntan är den största kostnaden när du tar ett konsumtionslån. Till och med en så liten skillnad som 2-3% på räntan kan göra stor skillnad på kostnaden om lånet är högt. Om du lånar 250 000 kr, med en ränta på 10% per år, och med 12 års avbetalningstid,[…..]

Mer Info

Hur ska man hantera inkasso

Om du har fått inkassokrav, hittar du här några tips om hur du ska göra. Förhandla Ta kontakt med kreditgivaren, och försök att utarbeta en rimlig avbetalningsplan, så att du får möjlighet att betala tillbaka skulden innan ändå större avgifter tillkommer. De flesta kreditgivare är samarbetsvilliga. De vill förstås ha tillbaka sina pengar och ibland[…..]

Mer Info

Vad är konsumtionslån?

Ett konsumtionslån är ett lån utan säkerhet. Dessa lån kan också kallas privatlån eller blancolån. Det är ett lån som du kan få hos en bank eller annat kreditföretag, och du kan låna till vad du vill. Ett lån utan säkerhet innebär att du inte måste belåna fast egendom, som hus eller bil. Att lånet[…..]

Mer Info

Blancolån och bostad

Du vet säkert att du inte kan få ett bolån på hela köpesumman när du ska köpa hus eller lägenhet. För att få ett bolån, måste du själv lägga en kontantinsats, och den måste idag vara minst 15 % av köpesumman. 15% av köpesumman på ett hus eller en lägenhet handlar om mycket pengar, och det[…..]

Mer Info

Kan man få banklån med betalningsanmärkning?

Att det finns vissa möjligheter att låna pengar trots en betalningsanmärkning är det kanske många som känner till. Men, det handlar då om de så kallade mikrolånen. Små lån med kort lånetid, som man oftast söker direkt online, eller i vissa fall genom ett sms. Går du däremot till din vanliga bank och söker ett[…..]

Mer Info

© 2016 lanzon.se Med ensamrätt. Denna webbplats använder cookies.
Fortsatt användning innebär att ni ger samtycke till att cookies används.

Lanzon är ett varumärke inom
Key Eco Finance Group
Kronborgsgränd 12
164 46 Kista